ساسون پشت کت:
کت باید در قسمت پشت و در قسمت ساسون نباید چین خورده باشد به طوری که باید کاملا صاف و بدون هیچ گونه چین خوردگی به تن شما ایستاده باشد.
آستین کت:
آستین کت تقریبا باید ۱۲ سانتی متر از نوک شصت شما بالاتر باشد اما باید به اندازی دستان شما هم توجه ویژهای کرد.
آستین کت های اسپرت و رسمی باید طوری دوخته شوند که حدود ۱ تا ۳ سانتی متر از سر آستین پیراهنی که پوشیده اید نمایان باشد.
شلوار:
شلواری مناسب است برای کت و شلوار که باسن را کاملا بدون هیچ گونه چین خوردگی وصاف باشد، به تن بنشیند و قسمت جلوی شلوار می بایست کاملا صاف بدونه پوف کردنی بایستد. در غیر این صورت سایز و یا دوخت شلوارتان مناسب با اندام شما نمی باشد.
با توجه به گستردگی انواع دوخت و طرح های شلوار، میتوان از نظر تعداد پیله (تک پیله، بدون پیله یا دو پیله) و همچنین از نظر پاچه شلوار (پاکتی ویا ساه) شما می توانید با سلیقه ی شخصی خود، بهترین را برای خود انتخاب کنید.
شلوار را در صورتی که پیله دارتهیه کردید توجه داشته باشید حتما پاکتی کنید ولی در غیر این صورت اگر جلوی شلوار صاف و بدون پیله است، هیچ اجباری برای این کار وجود ندارد و آن به سلیقه شخصی شما بستگی دارد. اما اگر پاچه شلوار پاکتی باشد شکل رسمی تر به خود دارد. اما مدل پاکتی را برای افراد قد بلند توصیه می کنیم زیرا شما را کوتاه تر نشان می دهد بنابراین اگر می خواهید بلند تر به نظر برسید شلواری را تهیا کنید که پاچه آن پاکتی نباشد. چنانچه کت و شلوار شما رسمی می باشد، حتما باید اندازه ی قد شلوار روی کفش تان قرار گرفته باشد، شلوارهای با قد کوتاه تا قوزک پا برای کت و شلوارهای نیمه رسمی می باشد.
نوع برش کت و شلوار:
کت های که دو طرف دکمه دارهستند نسبت به کت های جدید که یک طرف آن ها دکمه دارد می باشند مناسب برای کارهای عمومی نیستند.
سایز:
کت و شلوار نوعی سایزبندی مخصوص به خود را داردند که به طور کامل در سه حالت بیشتر نمی باشند که شامل ، ۴، ۶، ۸ می باشند. دراپ ۴ برای افراد قد کوتاه ، دراپ ۶ برای افراد با قد متوسط و در نهایت دراپ ۸ برای افراد قد بلند مناسب هستند.
نحوه ی سایز بندی شلوار کمی متفاوت تراست. البته می توانید به روش خیلی ساده آن را به حافظه بسپارید. به این روش که سایز کت وشلوار شما به اندازه شیش واحد از سایز شلوار تک شما بیشترمی باشد . (به عنوان نمونه فردی که سایز شلوارش ۴4 است ، سایز کت و شلوارش ۵0 می باشد)
نباید سایز کت و شلوارتان زیاد بزرگ باشد و باید سرشانه های کت جذب شانهیتان باشد
رنگ کت و شلوار:
در هنگام تهیه کت و شلوار، رنگ های مشکی، سرمه ای، زغال سنگی، توسی و قهوه ای را به ترتیب در اولویت های انتخاب خود داشته باشید
همی شه تلاش کنید کت و شلواری که انتخاب می کند با گستره ی رنگی بیشتری از پیراهن کتان هماهنگ شود
کت و شلواری که طیفه رنگ آن مشکی باشد با یک پیراهن سفید آن را ست کرده و بپوشید ویک کت و شلوار مردانه کلاسیک لذت ببرید.
ست کردن کت و شلوار:
برای یک کت و شلوار و پیراهن ساده ای میتوان از هر کراوات تک رنگی که با پیراهن شما هماهنگ باشد، استفاده کنید. اما این به آن معنای نیست که مثلاسرمی را را فقط با سرمی بپوشید. می توانید یک کراوات قرمز را بر روی یک کت و شلوار و پیراهن آبی استفاده کنید.
برای کت و شلوار راه راه، اگر راه های آن کمرنگ و ضعیف می باشد، رنگ خود کت را زمینه اصلی قرار دهید و کراوات را با آن ست کنید، درست مثل اینکه یک کت ساده پوشیده اید. چنانچه اگر راه های کت برجسته ومعلوم می باشند، کراواتی را انتخاب کنید که به خوبی با رنگ راه های کت شما هماهنگ باشد. به عنوان نمونه: کتی با راه های آبی را می توانید با کراوات آبی رنگ بپوشید
کت و شلوار سفید را می توانید با هر رنگ و طرح کراواتی که دوست دارید با آن بپوشید
اجباری در آن نیست که کت و شلوار همواره با پیراهن های کلاسیک آستین بلند بپوشید بلکه می توانید از پیراهن های آستین کوتاه و یا تی شرت های ساده یقه هفت، یقه گرد و یقه سه دکمه نیز پوشید
در موقعه خرید کت و شلوار علاوه بر مارک هایی که به همراه کالاست یک مارک پارچه ای بر روی آستین کت توسط دو بخیه کوچک متصل شده است را جدا کنید چون جلوی زشت را ایفا میکند.
اگر کت راه دار انتخاب کرده اید، توجه کنید که راه های کت در قسمت شانه و برگردان یقه منضم و در یک راستا باشد ودر هنگام خرید کت و شلوار پارچه آن را با دو دست مچاله کنید تا از میزان چروک شدن آن مطلع گردید.