معرفی و آشنایی با انواع پرده بکارت
پرده بکارت از موضوعات سوال برانگیزی است که همچنان، نظر بسیاری از افراد را به خود جلب میکند. برای آشنایی با انواع پرده بکارت، ابتدا باید با ساختار و تعریف کلی آن آشنایی یابید. پیش از هر چیز، لازم است بدانید، در ابتداییترین مراحل رشد و نمو جنین دختر، قسمت ورودی واژن به طور کلی مسدود بوده و با بافت ظریفی پوشیده شده است. این بافت، بعدها به پرده بکارت تبدیل میشود.
در برخی از جوامع و فرهنگ امروزه ما داشتن پرده بکارت برای دختران بسیار با اهمیت است؛ چرا که اگر دختری پرده بکارت نداشته باشد به این معنی است که از قبل رابطه جنسی را تجربه کرده و این موضوع مشکلاتی زیادی را ایجاد می کند. روش های مختلفی برای تشخیص وجود این پرده وجود دارد که از این میان می توان به تشخیص پزشک متخصص زنان و یا خونریزی بر اثر اولین رابطه جنسی اشاره کرد.
هر چند این روش ها تا حدودی می توانند اثباتی برای وجود یا عدم وجود پرده بکارت باشد، اما تضمین قاطعی برای آن نیست، زیرا برخی از انواع پرده بکارت حتی بر اثر رابطه جنسی نیز دچار خونریزی نمی شوند و از طرفی دیگر پرده بکارت قابلیت ترمیم دارد بدون اینکه ترمیم آن قابل رویت باشد. در ادامه توضیحاتی را راجع به پرده بکارت و انواع آن خدمت شما عزیزان ارائه خواهیم کرد.
پرده بکارت چیست؟
پرده بکارت یکی از بخش های حساس و مهم اندام جنسی خانم ها است که به صورت یک غشاء نازک در اطراف واژن قرار دارد؛ در واقع پرده بکارت در دختران یک غشاء باریک است که تمامی دهانه واژن را به صورت کامل پوشش داده و سالم بودن آن نشان دهنده نداشتن دخول و رابطه جنسی در خانم ها است.
جنین دختر در ابتدا هیچ لایه ورودی به واژن ندارد اما بعد ها با رشد جنین بخش های مختلف از غشاء در دهانه واژن تشکیل شده و در نهایت لایه ضخیم تری به نام پرده بکارت ایجاد می شود. معمولا تصور افراد از لایه بکارت یک اندام داخلی در واژن بوده اما واقعیت اینگونه نیست و در واقع پرده بکارت در خارجی ترین لایه از واژن قرار گرفته شده است.
انواع پرده بکارت
فارغ از جنسیتی که دارید بهتر است قبل از ازدواج یک سری اطلاعات را راجع به پرده بکارت و انواع آن به دست آورید تا پس از ازدواج بر اثر عدم آگاهی مشکلی برای شما به وجود نیاید. انواع پرده بکارت عبارتند از:
پرده بکارت حلقوی
این نوع از پرده همان طور که از نامش پیداست، به صورت حلقه ای اطراف واژن را می پوشاند؛ در واقع دور تا دور مهبل به وسیله لایه حلقه ای مانند پوشش داده می شود. جالب است بدانید که این نوع از حلقه بر اثر رابطه جنسی نیز پاره نمی شود و حتی اگر پاره شود خونریزی ندارد.
پرده بکارت ارتجاعی
در نوع ارتجاعی از پرده بکارت، قابلیت انعطاف پذیری وجود دارد یعنی هر بار با ورود آلت تناسلی باز شده و سپس با خروج آلت، به حالت اولیه باز می گردد که به این حالت از پرده بکارت، ارتجاعی می گویند. بر اثر انعطاف پذیری زیاد پرده بکارت، پاره شدن آن به ندرت انجام می گیرد و در مواردی که این امر اتفاق بیافتد، خونریزی دیده نمی شود.
پرده بکارت دو سوراخه
برخی از انواع پرده های بکارت اینگونه هستند که در آن دو سوراخ در کنار یکدیگر وجود دارند؛ به عبارتی دیگر یک تیغه غشایی بر روی ورودی واژن قرار گرفته و آن را به دو تکه تقسیم کرده است.
پرده بکارت مشبک
یک نوع متمایز دیگر پرده های بکارت، نوع مشبک یا چند سوراخه آن است. در این نوع پرده که ظاهری متمایز تر از سایر پرده های بکارت دارد، لایه غشایی پرده در سرتاسر دهانه واژن کشیده شده بدون اینکه فضایی از آن خالی باشد اما چندین سوراخ در آن قرار دارد و پرده را شبیه به یک صفحه مشبک نشان می دهد. سوراخ های میان پرده به صورت دایره ای و لبه دار هستند.
پرده بکارت مسدود
جالب است بدانید که برخی از پرده های بکارت هیچگونه سوراخی ندارند؛ در واقع این لایه ها تمامی دهانه ورودی واژن را پوشانده اند بدون اینکه راه نفوذی در آن وجود داشته باشد. توجه داشته باشید که این نوع از پرده بکارت با نوعی که هیچ پرده ای وجود ندارد متفاوت است. در دخترانی که به طور مادرزادی پرده بکارت ندارد با برقراری رابطه جنسی خونریزی رخ نمی دهد اما در پرده بکارت مسدود خونریزی اتفاق می افتد و چه بسا که میزان خونریزی در این نوع از پرده بیشتر از سایر انواع پرده باشد.
دلایل خونریزی پرده بکارت در اولین رابطه جنسی چیست؟
خونریزی یا عدم خونریزی در پرده بکارت ممکن است به چند دلیل رخ دهد که در این قسمت هر کدام از آن ها را توضیح خواهیم داد:
- نوع پرده بکارت زن در این امر بسیار مهم است. برای مثال دختران با پرده بکارت ارتجاعی به دلیل انعطاف پذیری بالا ممکن است هیچگونه خونریزی نداشته باشند و در عوض پرده بکارت مشبک یا مسدود با ورود آلت تناسلی مرد ممکن است به شدت دچار خونریزی شود.
- همانطور که در بالا هم توضیح دادیم به صورت مادرزادی برخی از زنان پرده بکارت ندارند؛ بنابراین نباید انتظار خونریزی در حین اولین دخول در دختران فاقد بکارت داشت.
- یکی از مهم ترین دلایل خونریزی در برقراری اولین رابطه جنسی، میزان آمادگی زن است؛ بر این اساس اگر مرد بتواند قبل از دخول به اندازه کافی زن را با نوازش کردن آماده کند، دهانه واژن او بر اثر تحریک نمناک شده و در نتیجه بدون خونریزی عمل دخول انجام می شود. خشک بودن دهانه واژن زن موجب خراشیدگی دیواره آن در اثر ورود آلت تناسلی می شود و همین موضوع سبب خونریزی پرده بکارت می شود.
- اضطراب و استرس ناشی از نگرانی زن در دخول می تواند یکی از دلایل خونریزی پرده بکارت شود، زیرا استرس زن باعث می شود بدن خود را بر اثر ترس منقبض کند و در اثر این انقباض، دهانه رحم تنگ تر می شود. طبیعی است هر چقدر دهانه واژن تنگ تر شود، احتمال خونریزی پرده افزایش پیدا می کند.
نتیجه گیری
در این قسمت درباره اهمیت پرده بکارت در فرهنگ ما، انواع پرده بکارت و همچنین دلایل خونریزی بکارت برای شما عزیزان صحبت کردیم. بر اساس مطالب گفته شده انواع پرده های بکارت عبارتند از: پرده حلقوی، پرده ارتجاعی، پرده دو سوراخه، پرده مشبک و پرده مسدود که هر کدام از آن ها از لحاظ ظاهری با دیگری متفاوت هستند. دلایل خونریزی و یا عدم خونریزی در اولین رابطه جنسی می تواند بر حسب نوع پرده زن و یا اضطراب و ترس او از برقراری رابطه جنسی متفاوت باشد.